Lupescu: daca aveati stadion jucam la Sibiu cu Luxemburg E-mail
Lupescu: daca aveati stadion jucam la Sibiu cu Luxemburg Oraşul Sibiu a fost la un pas să găzduiască meciul oficial dintre România şi Luxemburg însă lipsa unei instalaţii de nocturnă pe Municipal i-a făcut pe oficialii Federaţiei Române de Fotbal să nu ia în considerare oraşul de pe Cibin pentru meciul naţionalei.

"Chiar vreau să fac un apel la autorităţile locale din Sibiu. Oraşul are hoteluri excelente, e situat în centrul ţării, are aeroport, ar avea toate condiţiile să găzduiască meciuri ale echipei naţionale dacă ar avea un stadion omologat", spune Ionuţ Lupescu, directorul FRF Potrivit acestuia, o instalaţie de nocturnă omologată la categoria a III-a ar fi fost suficientă pentru disputarea meciului cu Luxemburg. „Autorităţile locale ar putea rezolva această problemă. Noi le stăm la dispoziţie cu logistica, cu informaţii, cu tot ce au nevoie. E păcat ca Sibiul să nu aibă un stadion pentru echipa naţională şi o echipă în prima ligă”, mai spune Lupescu.

Fostul internaţional român este strâns legat de Sibiu, tatăl lui activând în anii 80 la echipa Şoimii. „E vorba de o decizie politică pentru a transforma stadionul din Sibiu. Dacă ar fi existat voinţă politică astăzi v-aş fi anunţat că jucăm meciul cu Luxemburg la Sibiu”, mai spune Lupescu. Până la inaugurarea noului stadion din capitală, România are doar patru stadioane omologate de UEFA pe care se pot disputa partide internaţionale.


Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav