Lupte grele pentru sefia Garzii Financiare E-mail
Garda financiara În momentul redactării acestui material, Garda Financiară Sibiu nu avea niciun şef.

Cu Nicu Florescu demis, în ultima zi lucrătoare a săptămânii trecute a venit şi ordinul privind încetarea din funcţia de conducere a lui Gabriel Gheorghe, numit interimar în locul lui Florescu. Democrat-liberalii sibieni vor la conducere un apropiat clar al partidului lor, iar acesta a apărut în persoana lui Ştefan Opriş, şef al Administraţiei Finanţelor Publice pentru Contribuabilii Mijlocii din cadrul Direcţiei Finanţelor Publice Sibiu. Conducerea Gărzii Financiare Sibiu înseamnă şi postul de comisar şef adjunct, care este pregătit de democrat-liberali pentru Nicolae Fumurescu, acum comisar superior în cadrul Gărzii Financiare Sibiu.

Despre Nicolae Fumurescu există informaţii referitoare la plângeri penale, depuse inclusiv la Instituţia Prefectului. Constantin Trihenea, prefectul Sibiului, contrazice aceste informaţii. "Cu siguranţă nu există aşa ceva, depus la noi la instituţie. Cât priveşte numele pentru conducerea Gărzii Financiare, acestea nu le cunosc, ele sunt propuse, în cazul de faţă, de reprezentanţii Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală", a declarat prefectul Trihenea. Discuţiile de la finele săptămânii trecute includeau şi alte nume pentru posturi rămase vacante la Sibiu. Unul dintre acestea este cel de la conducerea Direcţiei Judeţene pentru Accize şi Operaţiuni Vamale. Bursa zvonurilor de la finele săptămânii trecute îl aminteau pentru acest post pe Ionuţ Hămbăşan, fost europarlamentar. Ionuş Hămbăşan nu a vrut să comenteze. "Nu în locul domnului Boţa", a mai spus Hămbăşan.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav