Mai multi bani din taxe si impozite locale decat in 2008 E-mail
Mai multi bani din taxe Direcţia Fiscală din cadrul primăriei Sibiu a încasat peste 71 milioane lei, până la 30 septembrie, dată la care s-a încheiat cel de-al doilea semestru de încasări. Banii provin de la persoanele fizice şi juridice, din taxe cu şi fără debit (taxe, amenzi, diferite impozite, etc).

Cumulat, pe cele două semeste ale lui 2009, a fost încasată suma de peste 22 milioane lei de la persoanele fizice, înregistrându-se 152.691 de operaţiuni, iar de la persoanele juridice au fost încasate peste 49 milioane lei, în 10.409 operaţiuni.

Sumele încasate anul acesta, din impozite şi taxe locale, sunt uşor mai mari decât cele încasate în anul 2008, deşi nivelul taxelor şi impozitelor locale nu a crescut din 2007. Suma totală încasată în anul 2008, de la persoane fizice şi juridice, a fost de 61.398.000 lei, din care peste 18 milioane lei de la persoanele fizice şi aproape 43 milioane lei de la persoanele juridice.

Sibienii pot să îşi plătească în continuare dările, la oficiile poştale, prin ordine de plată sau la ghişeele Direcţiei, însă cu majorări de 0,1 la sută pe zi.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav