Martisoare pentru soferite E-mail
martisoare pentru soferite Poliţiştii de la Serviciul de Poliţie Rutieră Sibiu au împărţit, luni, mărţişoare pentru doamnele şi domnişoarele din trafic.

Poliţiştii sibieni au respectat tradiţia din ultimii ani şi au ieşit, luni, 1 martie, în trafic, cu mărţişoare şi pliante informative pentru doamene şi domnişoare.
Agenţii rutieri s-au aflat, începând cu ora 12.30, în zona teatrului, pe bulevardul Corneliu Coposu, unde au împărţit mărţişoare femeilor aflate la volan. “Cu ocazia zilei de 1 martie, trasmitem domanelor şi domnişoarelor conduătoare auto tradiţionalul “La mulţi ani!”, le dorim o primăvară frumoasă şi plină de sănătate şi, în speranţa că vor manifesta aceeaşi conduită preventivă în trafic, ca şi până acum, le oferim, din partea Serviciului Rutier, un mărţişor”, a declarat subinspectorul Bogdan Maxim.

Sursa: Rondul de Sibiu .
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav