Matematica cea mai contestata la bac E-mail
matematica, cea mai contestata la bac Mai mult de jumătate dintre contestaţiile depuse de elevii sibieni, la finalul celei de a doua sesiuni de bacalaureat, sunt la matematică. Elevii nu au fost foarte mulţumiţi nici de rezultatele de la limba română, aceasta fiind a doua disciplină ca număr de contestaţii. Înainte de depunerea contestaţiilor, procentul de promovabilitate a fost de 53,09 la sută.

Matematica este una dintre cele mai contestate discipline de la cea de a doua sesiune de bacalaureat, în judeţul Sibiu. Potrivit datelor oferite de Inspectoratul Şcolar Sibiu, la finalul examenului, numărul contestaţiilor a ajuns la 219. Dintre acestea, 115 au fost înregistrate la matematică şi 44 la Limba şi literatura română. „Au existat contestaţii şi la celelalte materii, însă acestea sunt cele mai însemnate ca număr”, a precizat purtătorul de cuvânt al inspectoratului, Dorel Băilă.

Înainte de depunerea contestaţiilor, procentul de promovablitate la examenul de bacalaureat, pe întreg judeţul Sibiu, a fost de 53,09 la sută. Din cei peste 1600 de înscrişi, s-au prezentat 1456. Şase dintre ei au fost eliminaţi pentru tentativă de fraudă şi alţi 677 au fost consideraţi respinşi. Puţini peste 600 au luat note sub cinci şi 43 dintre cei prezenţi au fost promovaţi fără a avea medie peste 6.

Cei mai mulţi elevi, 361, au luat note cuprinse şase şi şapte, alţi 327 au luat note între şapte şi opt, 80 au primit note între opt şi nouă, în urma evaluărilor, şi cinci dintre ei au primit note cuprinse între 9 şi 9,99. Potrivit aceleiaşi surse, nu au existat note de 10 la niciuna dintre discipline.

Perioada de rezolvare a contestaţiilor durează până la 2 septembrie, urmând ca în 3 septembrie să se afişeze rezultatele finale.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav