Medalii multe pentru sportivii de la Kyudokan Medias E-mail
Karate Medias Karateka clubului medieşean Kyudokan au reuşit o comportare excelentă la ediţia 2009 a Cupei României, competiţie organizată de Federaţia de Karate Nipon Budo România şi clubul Scorpion Slatina. Astfel din cele 12 cluburi din ţară prezente cu aproximativ 180 de sportivi, medieşenii au reuşit să se claseze la finalul competiţiei pe un onorabil loc 3, obţinând un total de 34 de puncte.

Printre sportivii medaliaţi la această competiţie îi amintim pe Antonia Cîmpean-locurile I la kata şi kumite la categoria de vârstă 7-9 ani şi Ioan Radu Popa, locul I la kumite la categoria de vârstă 7-9 ani.

Cosmin Puşcaş a obţinut locul I la kata şi locul II la kumite la 16-17 ani, iar Cristina Coroş a câştigat tot primul loc la kata, categoria de vârstă 10-12 ani. Daniel Alexandru a obţinut locul II la kata la 10-12 ani, iar Emanuel Pîrlea s-a clasat tot pe locul II la kumite la categoria 10-12 ani. În sfârşit, Denisse Mărginean a ocupat locul III la kata la categoria de vârstă 10-12 ani şi Roxana Cunţan, locul III la kumite-10-12 ani. Sportivii clubului Kyudokan Mediaş vor participa la sfârşitul acestei luni la Alba Iulia la o altă competiţie extrem de puternică, la care vor participa cei mai buni karateka din ţară.

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav