Medalii pentru tinerii inotatori sibieni E-mail
tinerii inatatori Sportivii de la CSM Sibiu şi CSŞ Sibiu s–au întors cu 5 medalii de la Campionatele Naţionale de poliatlon rezervate copiilor.

Tinerii înotători sibieni de la Clubul Sportiv Municipal şi Clubul Sportiv Şcolar s-au întors cu 5 medalii de la Campionatele Naţionale de poliatlon rezervate copiilor, competiţie desfăşurată la Piteşti, în perioada 26-28 martie. La acest concus au fost prezenţi peste 400 de sportivi de la 40 de cluburi din toată ţara.

Înotătoarele pregătite de Raluca Merintean şi Mirela Stroia la CSM au obţinut 4 medalii, toate la categoria rezervată vârstei de 11 ani. Anton Mădăraş a devenit campion naţional la 50 m fluture, iar ştafeta formată din Ionuţ Simian, Alexandru Dăncioiu, Vlad cazan şi Anton Mădăraş a terminat pe locul secund la 4 x 50 m mixt şi pe 3 la 4 x 50 m liber.

Alţi doi sportivi, alături de cei mai sus menţionaţi, Darius Ghergheli şi Andrei Dobra, au contribuit la clasarea echipei pe locul 3 în clasamentul general. Cea de-a cincea medalie sibiană a fost obţinută de Andrei Diaconescu, locul 2 la 50 m spate. Diaconescu e pregătit, la CSŞ, de prof. Anca Miclăuş.

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav