Mediasul a inceput curatenia de primavara E-mail
Curatenia de primavara Campania de curăţenie de primăvară în municipiul Mediaş a început ieri în Piaţa Regele Ferdinand I.

În cadrul acestei campanii fiecare stradă din municipiu va fi igienizată (străzile vor fi măturate), mobilierul stradal va fi înlocuit sau reparat, parcurile şi zonele verzi vor fi ecologizate, deşeurile voluminoase (mobilier vechi) şi deşeurile vegetale (crengi) vor fi colectate după un program stabilit. „Am început campania de primăvară din centrul oraşului pentru că aşa cum inima este organul principal al omului, centrul istoric reprezintă simbolul municipiului. Vom încerca să înfrumuseţăm parcul din Piaţa Regele Ferdinand, am plantat deja copaci, iar când timpul ne va permite vom începe şi cu plantarea de flori. Sperăm ca această campanie să se bucure de implicarea activă a cetăţenilor pentru că numai împreună putem avea un oraş curat“, a declarat viceprimarul Teodor Neamţu.

În cadrul campaniei este organizat un concurs cu tema “Cea mai curată stradă, cea mai harnică Asociaţie de Proprietari” pentru a răsplăti eforturile participanţilor la această acţiune. Vor fi acordate premii constând în bani astfel: locul I - 800 RON, locul II - 500 RON, locul III- 200 RON. La fiecare categorie se vor acorda 3 menţiuni constând în material verde pentru amenajarea spaţiilor verzi din apropierea locuinţelor.

Campania nu îşi va putea atinge obiectivele fără implicarea fiecăruia dintre noi: administraţia locală, asociaţiile de proprietari şi de locatari, şcoli şi licee din municipiul Mediaş. Mesajul pe care această campanie doreşte să îl transmită este acela că e de datoria noastră să păstrăm curăţenia pentru a putea trăi într-un mediu curat. Programul desfăşurării activităţilor pe cartiere şi străzi cu blocuri este următorul:
- zona centrală: 15 martie - 22 martie;
- zona Automecanică – 23 martie – 25 martie
- zona Vitrometan: 26 martie – 7 aprilie;
- zona Gura Câmpului: 8 aprilie – 19 aprilie;
- zona Moşnei şi Târgului: 20 aprilie – 30 aprilie.

„Campania de curăţenie de primăvară a devenit o obişnuiţă şi ne dorim ca medieşenii să se alăture acestei iniţiative. În prima zi a campaniei au participat angajaţii Serviciului Public de Ecologizare, S.C.ECO – SAL S.A şi S.C. ATM S.A. Plecând din zona centrală vom interveni în toate zonele din municipiu şi ne bazăm pe spiritul civic al cetăţenilor care sunt convins că vor răspunde afirmativ acestei campanii“ a declarat primarul Teodor Neamţu.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav