Mediasul ia 900000 euro pentru colectarea deseurilor E-mail
colectarea deseurilor De aceşti bani municipalitatea va realizeze o staţie de colectare şi depozitare a deşeurilor periculoase din deşeurile domestice şi o staţie pentru deşeurile rezulate din demolări.

Mediaşul face paşi importanţi în vederea atingerii unui sistem integrat al deşeurilor menajere. În acest sens săptămâna aceasta municipalitatea medieşeană a primit studiile de fezabilitate pentru staţia de colectarea şi depozitare a deşeurilor periculoase din deşeurile domestice şi staţia pentru deşeurile rezulate din demolări.

În urma parteneriatului între regiunea 7 Centru şi Asociaţia Norvegiană a Autorităţilor Locale şi Regionale a fost demarat proiectul „Parteneriat pentru un mediu curat, reducerea deşeurilor şi dezvoltarea durabilă în regiunea 7 Centru”. Finanţarea provine din fonduri acordate de Guvernul Norvegian prin intermediul Programului Norvegian de Cooperare pentru creştere economică şi sustenabilă în România.

Scopul acestui proiect este îmbunătăţirea sistemului de management al deşeurilor la nivel regional.

Din totalul sumei alocate României aproximativ 2.2 milioane Euro, Mediaşului îi revin 886.000 euro pentru realizarea celor două staţii având ca termen de execuţie 9, respectiv 24 de luni.

„Acest proiect cu Asociaţia Norvegiană a Autorităţilor Locale şi Regionale mă bucură pentru că alături de staţia de sortare şi transfer a deşeurilor existentă în Mediaş cele două noi staţii vor completa sistemul de management al deşeurilor făcând paşi importanţi către un sistem integrat în acest domeniu. Mediaşul prin deschiderea pe care o are pentru valorificarea deşeurilor şi mai ales prin aceste staţii de sortare reprezintă un exemplu de bună practică“, a declarat primarul Teodor Neamţu.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav