Mediasul s-a decis - ia 8 milioane de euro imprumut E-mail
8 mil. euro imprumut Municipalitatea medieşeanăintenţionează să ia un credit prin care unele lucrări de investiţii să se deruleze mai repede decât bugetul local ar fi permis.

„Am avut o nouă întâlnire săptămâna trecută cu reprezentanţii Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare pe tema împrumutului pe care municipalitatea intenţionează să îl ia, împrumut care are ca destinaţie lucrări de investiţii pentru reabilitarea infrastructurii rutiere pe străzile nemodernizate din municipiul Mediaş. În principiu este vorba despre un împrumut de 8 milioane de euro, în baza căruia vom trece la amenajarea unor străzi din municipiul Mediaş şi din satul aparţinător Ighişu Nou“ a declarat primarul municipiului Mediaş, Teodor Neamţu.

Lucrări propuse spre finanţare din creditul rambursabil şi care vor fi analizate de către consultaţii Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare:

- Reabilitarea sistemului de alimentare cu apă, canalizare menajeră, canalizare pluvială şi sistem rutier pe străzile: Piscului, Socului, Măghiranului, Lalelelor, Şlefuitorilor, Dealul Furcilor, Bîrsei, Amurgului, Rîşnov, Hula Nouă, Posada, Grigore Alexandrescu, Primăverii, Verii, Vîlcelei, Moşnei;

- Amenajarea sistemului rutier pe strada Aron Cotruş, Baia de Nisip, Gravorilor şi Păcii;

- Înfiinţarea reţelei publice de apă şi apă uzată şi amenajarea străzilor în satul aparţinător Ighişul Nou.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav