Medicii de familie elibereaza retete compensate de azi E-mail
retete compensate Medicii de familie sibieni eliberează, începând de joi, 8 aprilie, reţete gratuite sau compensate, trimiteri pentru specialişti şi concedii medicale, potrivit preşedintelui Asociaţiei Medicilor de Familie din judeţul Sibiu, dr. Loredana Pilof, după ce au obţinut o serie de modificări ale normelor contractului-cadru pe 2010.

La exact o săptămână după ce reprezentanţii medicilor de familie au anunţat întreruperea acordării de reţete compensate şi gratuite, concedii medicale şi trimiteri la specialişti, din cauza unor nemulţumi privind noul contract-cadru, medicii de familie au revenit la normalitate. Preşedintele Asociaţiei Medicilor de Familie din judeţul Sibiu, dr. Loredana Pilof, a declarat, în această dimineaţă, că “problemele s-au lămurit şi de astăzi (n.r. joi, 8 aprilie), se pot elibera compensate”.

Medicii de familie, alături de reprezentanţii Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate au purtat miercuri, 7 aprilie, ultimele negocieri pe baza noului contract, care au dus şi soluţionarea nemulţumirilor medicilor. “Am obţinut modificări pe normele de aplicare, în special pe partea tehnică a contractului, respectiv punctajele acordate pentru grupele de vârstă, servicii”, a declarat dr. Loredana Pilof.

Reprezentanţii medicilor de familie, alături de Ministerul Sănătăţii şi Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS) au semnat miercuri, 7 aprilie, un protocol care “vrea să rezolve probleme tehnice care au fost omise din cauza grabei”, a declarat preşedintele Asociaţiei Medicilor de Familie, Rodica Tănăsescu, citată de Mediafax.

În judeţul Sibiu există 364 medici de familie, fiecare medic de familie având înscrise între 1300 şi 1500 de persoane în liste.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav