Medicii de la Spitalul Judetean trimisi de joi in concediu fara plata E-mail
Medici in concediu Medicii de la Spitalul Clinic Judeţean din Sibiu, cel mai mare din judeţ, au fost trimişi timp de trei zile, începând de joi, în concediu fără plată, pentru a se respecta decizia guvernului de a se realiza economie la buget, transmite Agerpres.

Pacienţii care au nevoie de îngrijire medicală vor fi ajutaţi în această perioadă de cele două linii de gardă şi de Serviciul de Urgenţă. Directorul Spitalului Judeţean, doctorul Gabriel Budescu a declarat joi că "pacienţii care apelează la serviciile spitalului în aceste zile, nu au de suferit şi se rezolvă toate urgenţele". "La Spitalul Clinic Judeţean din Sibiu nu s-au înregistrat probleme. Mai mult, am reuşit să plătim până acum la timp, toate drepturile băneşti ale salariaţilor, s-au dat bonurile de masă, s-au plătit şi orele suplimentare.

La noi nu se întrevede posibilitatea de a întârzia cu salariile", a precizat managerul Spitalului Judeţean Sibiu. Acesta mai spune că a cerut şefilor de secţii, ca în luna decembrie, să se facă o planificare, în aşa fel, încât să nu se mai lucreze în cele trei zile de concediu fără plată, în regim de sâmbătă şi duminică, ci să fie trimişi doctorii acasă, prin rotaţie.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav