Mediesenii la al treilea festival in sase saptamani E-mail
mediesenii festival Primăria Mediaş pare a nu se uita la bani atunci când e vorba de a-şi distra concetăţenii. Astfel, sâmbătă şi duminică, locuitorii municipiului de pe Târnava Mare vor avea parte de al treilea festival, în mai puţin de şase săptămâni. După “Festivalul Medieval” şi cel intitulat “Noaptea Cavalerilor”, în acest week-end va urma cea de-a patra ediţie a “Zilelor Tineretului Medieşean”.

Vor fi două zile de concerte la…foc continuu, atât pentru iubitorii de muzică populară cât şi pentru cei de muzică uşoară. Sâmbătă vor concerta trupele “Şuie Paparude” şi “Fly Project”, după recitalurile Nicoletei Voica, ale Florentinei şi Petre Giurgi, iar duminică seara (după recitalurile susţinute de Valeria şi Traian Ilea, respectiv Alina Pinca) vor urca pe scenă formaţiile “Smiley” şi “Direcţia 5”. Festivalul va debuta sâmbătă de la ora 17 cu o paradă a portului popular internaţional (la care vor participa ansambluri folclorice din România, Grecia, Turcia şi Ungaria) şi se va încheia duminică, târziu în noapte, cu un foc de artificii.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav