Mediesenii nu~si permit sa~si dea copiii la gradinita particulara E-mail
Gradinite particulare Singura grădiniţă ortodoxă particulară din judeţul Sibiu, situată pe strada Johannes Honterus nr. 13 din Mediaş, este ocupată, cu mai puţin de trei săptămâni înaintea începerii noului an şcolar, la numai jumătate din capacitate. Asta, în condiţiile în care la “stat” nu mai există absolut niciun loc disponibil.

Inaugurată cu aproape un an în urmă, grădiniţa ortodoxă “Sf. Ecaterina”, dispune în prezent de 30 de locuri, după ce, iniţial aceasta avea o capacitate de doar 10 locuri. Cel care a pus bazele respectivei locaţii este Mihai Crăciun, un cunoscut om de afaceri din municipiul de pe Târnava Mare.
Daniela Crăciun, unul dintre proprietarii stabilimentului ne-a declarat marţi în exclusivitate că “se pare că medieşenii nu au posibilităţi materiale pentru a-şi permite să-şi dea copiii la grădiniţă particulară.

Costurile lunare, suportate de către părinţi pentru fiecare copil, se ridică la 400 lei, în timp ce la stat ele sunt cam de patru ori mai mici. Trebuie spus că, principala condiţie pentru a frecventa grădiniţa noastră este dată de ritul ortodox al copiilor, având în vedere, caracterul creştin al locaţiei. Copiii merg la biserică, de fiecare dată când sunt sărbători, sunt spovediţi şi împărtăşiţi. Am făcut eforturi mari pentru extinderea locaţiei, în speranţa că grădiniţa noastră, cu program prelungit va fi atrăgătoare pentru localnici. Din păcate pentru anul şcolar următor avem înscrişi doar 16 copiii, organizaţi pe două grupe de vârstă”, a mai precizat sursa citată.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav