Mediesenii, scosi din baruri si restaurante E-mail
Mediesenii, scosi din baruri si restaurante dupa ora 22.00Orașul în care nu a fost deschis niciun locale de striptease prin grija administrației locale, va fi și mai liniștit de acum înainte.

Potrivit unei hotărâri a Consiliului local Mediaș, adoptată în ultima zi a lunii ianuarie, barurile și restaurantele din centrul istoric al orașului vor trebui să-și dea afară mușterii, după ora 22. În perioada sezonului cald (mai - septembrie) există, totuși, o urmă de indulgență: programul de funcționare permis se încheie la 23.00.


Proiectul a fost inițiat în actuala formulă și în urma unei dezbateri publice organizată la mijlocul lunii ianuarie, dezbatere în cadrul căreia mai mulți medieșeni s-au plâns de faptul că unii clienți ai localurilor din centrul orașului nu se poartă civilizat.

”Dar mai sunt și localuri de lux. N-aș băga toate restaurantele și barurile în aceeași oală. Nu toți clienții se îmbată și fac scandal. Adică, nu mi se pare corect”, a declarat consilierul local Ilie Lața, din partea PSD. Opoziția sa și a altori doi colegi nu a fost suficientă, iar proiectul a devenit hotărâre. ”Nerespectarea orarului de funcţionare aprobat prin Hotărâre a Consiliului Local şi specificat în Acordul de funcţionare, atrage aplicarea de sancţiuni contravenţionale, conform actelor normative aplicabile în materie”, se arată în documentul respectiv.

Decizia forului legislativ local a stârnit nemulțumiri în rândul multor medieșeni, tineri în special. Televiziunea locală, TV Nova, a și lansat o dezbatere on-line pe această temă, dezbatere însoțită de un sondaj. Din cele câteva sute de voturi, aproape 90% își exprimau dezacordul față de decizia Consiliului local Mediaș.


Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav