Mediesenii vor avea parte de mari deranjuri in privinta livrarii apei E-mail
deranjuri livrare apa Unul dintre proiectele de mare anvergură din zona de nord a judeţului Sibiu, cu o valoare de peste 307 milioane de lei, a debutat joi, în municipiul de pe Târnava Mare, cu excavarea primei cupe în punctul zero al investiţiei. Este vorba de proiectul cofinanţat de către Uniunea Europeană şi vizează „Extinderea şi reabilitarea sistemelor de apă şi apă uzată din regiunile Mediaş, Agnita şi Dumbrăveni”. În cadrul respectivului proiect a fost parafat, în ultima decadă a lunii ianuarie 2010, contractul de lucrări „Reabilitarea şi extinderea reţelelor de apă şi canalizare în municipiul Mediaş”, cu o valoarea de peste 67 milioane de lei, finanţat în bună parte din acelaşi „fond de Coeziune” al UE.

Avantajele implementării acestui proiect, care se va derula pe o perioadă de doi ani şi jumătate, constă în asigurarea distribuţiei de apă potabilă pentru populaţia Mediaşului corespunzătoare din punct de vedere calitativ standardelor occidentale.

Este cunoscut faptul că medieşenii au de ani de zile cea mai proastă apă din judeţ. Până şi cea provenind din pânza freatică este infestată şi contaminată cu microorganisme şi, în consecinţă, nepotabilă.

Iulia Tarnu, ofiţer de comunicare în cadrul SC „Apa Târnavei Mari” SA, beneficiarul proiectului în speţă recunoaşte că medieşenii se vor confrunta pe perioada executării lucrărilor cu un mare disconfort făcând apel la populaţia oraşului să „accepte deranjul temporar, în beneficiul unei infrastructuri moderne şi a unor servicii de apă de calitate în Mediaş”.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav