Mediesenii vor avea patinoar artificial dupa un sfert de secol E-mail
patinuar artificial la medias Amatorii de patinaj din Mediaş vor avea, începând de vineri, primul patinoar artificial, de 600 m.p., amenajat pe platoul din faţa primăriei, după 25 de ani de aşteptare. Într-o conferinţă de presă, susţinută joi la prânz, primarul Teodor Neamţu a explicat că “deşi, contractul cu firma care a amenajat patinoarul este unul confidenţial, pot spune că investiţia municipalităţii este, până în prezent, de numai 20.000 de lei, sumă care a fost necesară pentru achiziţionarea unui transformator.

Restul cheltuielilor, inclusiv cel al energiei electrice vor fi amortizate ulterior, pentru că accesul la pationoar este gratuit, zilnic, doar în intervalul orar 10-13. În rest, între orele 13-21 se va percepe bilet de intrare, preţul fiind de 5 lei pentru elevi şi 10 lei pentru adulţi. De asemenea pot fi închiriate şi patine, pentru un tarif orar de 5 lei. Patinoarul va funcţiona până în luna martie a anului viitor”.

Cu acelaşi prilej, proaspătul edil al Mediaşului a făcut şi un bilanţ al investiţiilor municipalităţii, în anul ce se apropie de sfârşit, şi care s-au ridicat la 24, 2 milioane lei. Între acestea au fost nominalizate: deschiderea noii piaţe agroalimentare, realizarea pasajului peste pârâul Ighiş, amenajarea holului primăriei, a parcării de pe strada Clujului şi a Pieţei Constantin Motaş.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav