Mesaj de ziua SRI E-mail
mesaj sri În aceste momente emoţionante, de bucurie din viaţa cadrelor Direcţiei Judeţene de Informaţii Sibiu, prilejuite de aniversarea a 20 de ani de la înfiinţarea Serviciului Român de Informaţii, îmi revine onoarea şi deosebita plăcere de a vă adresa calde şi respectuoase felicitări din partea conducerii inspectoratului şi a întregului personal din instituţia noastră.

Vă asigurăm şi pe viitor de întreaga noastră disponibilitate pentru extinderea şi amplificarea colaborării fructuoase existente şi admirăm rezultatele pe care le-aţi obţinut în activitatea desfăşurată, prin care aţi reuşit să ridicaţi profesia la rangul de măiestrie. Personalul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu vă apreciază profesionalismul, vă împărtăşeşte bucuria şi vă adresează rugămintea să primiţi urările noastre de sănătate, de împliniri personale şi profesionale, precum şi multă putere de muncă în activitatea de mare răspundere ce o desfăşuraţi permanent pentru şi în sprijinul comunităţii noastre sibiene.
La mulţi ani !

Împuternict la comanda Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu, Comisar şef de poliţie,
Ioan FĂGĂDAR

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav