Mesajul rectorului ULBS cu ocazia Sarbatorilor de iarna E-mail
mesajul rectorului Sfârşitul de an este momentul bilanţului privind rezultatele obţinute în ultimele 12 luni. Dar este totodată şi momentul în care ne gândim la persoanele care, într-un fel sau altul au fost alături de noi pe parcursul acestui an.

Uitându-ne în urmă, 2009 a fost un an încărcat şi rodnic.

Am făcut investiţii majore în dezvoltarea şi modernizarea bazei materiale, cu scopul de a oferi o cât mai bună pregătire pentru studenţii noştrii dar totodată am investit pentru dezvoltarea comunităţii în sânul căreia trăim.

Ne-am pus toate forţele pentru câştigarea unor fonduri europene care, investite, vor aduce beneficii nu doar sibienilor ci întregii ţări, pentru că suntem conştienţi de rolul formator pe care universitatea îl are în bunul mers al României.

Şi nu în ultimul rând, privid spre viitor, am făcut planuri mari pentru 2010.

Dar toate acestea nu ar fi avut sens şi nu ar fi fost posibile fără voi, cei care ne sunteţi alături.

Către voi se îndreaptă şi acest mesaj, prietenii Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu şi studenţii noştri, ca principali parteneri, către toţi sibienii şi românii care se află acum în prag de sărbătoare.

Crăciunul este acea sărbătoare minunată care ne dă putere să fim mai buni şi mai generoşi, care ne dă puterea să ne regăsim pe noi.

Să îndrăznim să visăm şi să sperăm mai mult, să credem cu tărie că anul ce va începe va fi mai rodnic şi mai fericit.

Crăciun Fericit şi un An Nou mai bun!

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav