Mesajul Rectorului Universitatii Lucian Blaga din Sibiu cu ocazia zilei Jandarmeriei Romane E-mail
mesaj rector Stimate Domnule Comandant, În acest ceas de sărbătoare pentru Instituţia Jandarmeriei, vă rugăm să primiţi, din partea mea şi a comunităţii academice a Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu gândurile noastre omagiale şi aprecierea modului în care vă îndepliniţi atribuţiile în slujba cetăţenilor, a comunităţii. Jandarmii reprezintă, alături de celelalte structuri din componenţa Ministerului Administraţiei şi Internelor, un garant al ordinii publice, al democraţiei şi drepturilor fundamentale ale cetăţenilor ţării noastre.

Unei asemenea responsabilităţi asumate nu putem decât să alăturăm sprijinul nostru necondiţionat pentru ca împreună să creăm acel climat de stabilitate şi securitate necesar dezvoltării unei societăţii moderne.

În încheiere exprim gândurile noastre de bine, mesajul de încredere în eforturile depuse şi urările de împlinire profesională, putere de muncă şi sănătate pentru toţi reprezentanţii Instituţiei Jandarmeriei Române.

La mulţi ani! Prof. Univ. Dr. Ing. Constantin OPREAN, rector Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav