Microbuze scolare si DN 14 printre obiectivele lui Cindrea E-mail
microbuze scolare După trei săptămâni de audienţe, deputatul PSD Ioan Cindrea crede că şi-a făcut temele pentru noua sesiune parlamentară şi şi-a întocmit o listă de probleme din judeţ, pe care va încerca să le rezolve. Trei dintre ele privesc transportul şi drumurile din judeţ.

Deputatul Cindrea îl va “bombarda”, luni, pe ministrul transporturilor Radu Berceanu, cu trei interpelări, referitoare la probleme din judeţul Sibiu. Prima se referă la reabilitarea DN 14 Sibiu-Mediaş, care leagă nordul de sudul judeţului, drum intens circulat şi aflat într-un avansat grad de uzură.

Prin cea de-a doua interpelare, Cindrea solicită realizarea unui nod de acces între Autostrada Transilvania şi şoseaua Sibiu-Agnita-Sighişoara, în cazul în care nu este prevăzut în proiectul autostrăzii. Acesta ar putea fi făcut spre localitatea Netuş, din comuna Iacobeni, cea mai apropiată de Autostrada Transilvania. Această legătură va ajuta, crede deputatul, şi la dezvoltarea Văii Hârtibaciului.

Cea de-a treia interpelare către Berceanu priveşte consolidarea podului de cale ferată de la Cârţa, afectat de inundaţiile din acest an. Podul peste râul Cârţişoara, la km 99+400, de pe magistrala Braşov-Sibiu-Curtici, a fost blocat şi, implicit, a fost oprită şi circulaţia pe ruta Cârţa-Scoreiu. Pentru localităţile Arpaşu de Jos şi Porumbacu de Jos, călătorii sunt transbordaţi cu autobuze. Totodată, mai multe trenuri pe ruta Sibiu-Braşov au fost anulate, afectând peste 2.000 de navetişti.

Opt microbuze pentru şcolile din mediul rural

Cindrea solicită de la ministerul educaţiei, după consultări cu Inspectoratul Şcolar Judeţean, opt microbuze, pentru transportul elevilor în noul an şcolar. Câte o maşină va fi repartizată elevilor din Sebeşu de Jos, Şomartin, Rod, Armeni, Chesler şi Glâmboaca, iar alte două maşini ar fi necesare pentru copiii din Stejărişu, Movile, Noiştat şi Netuş, care merg, toţi, la şcoală în Iacobeni.

Maşină pentru poliţia din Mihăileni

Cindrea va trimite o interpelare şi viceprim-ministrului Dan Nica, prin care solicită repartizarea unui autoturism la postul de poliţie al comunei Mihăileni. Cindrea crede că va primi răspuns favorabil, după ce, anul acesta, a mai cerut şi a primit o maşină şi pentru Valea Viilor.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav