Microbuzele tinta politiei E-mail
Microbuze tinta politiei Deoarece a crescut, în ultimul timp, numărul accidentelor în care sunt implicate microbuzele, poliţiştii sibieni organizează, miercuri, o acţiune dedicată exclusiv acestui tip de autovehicule.

Poliţiştii de la rutieră vor verifica legalitatea transportului public de persoane, în special, pe şoferii microbuzelor de 8+1 şi 16+1 persoane. Acţiunea, organizată în colaborare cu reprezentanţii Autorităţii Rutiere Române – secţia Sibiu şi Registrul Auto Român – secţia Sibiu, se va desfăşura pe toate drumurile naţionale ce tranzitează judeţul, respectiv DN 1, DN 7 şi DN 14, timp de 24 de ore, de la ora 8 dimineaţa.

Această acţiune are loc la nivel naţional şi urmăreşte reducerea numărului de accidente grave, produse de care nu respectă perioadele de conducere sau de odihnă. Vor fi verificate gradul de siguranţă rutieră pe care îl prezintă aceste vehicule pe drumurile publice, dacă aparatele tahograf funcţionează bine, dacă diagramele de înregistrare sunt folosite corect, dacă este respectată capacitatea de încărcare a autovehiculelor de transport persoane. În plus, poliţiştii vor verifica starea psiho-fizică a conducătorilor auto, existenţa şi valabilitatea copiei conforme a licenţei de transport, certificatul de competenţă profesională, starea tehnică, valabilitatea inspecţiei tehnice periodice, valabilitatea asigurării de răspundere civilă auto şi achitarea taxei de utilizare a drumului naţional.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav