Miettinen pe podium E-mail
Miettinen pe podium Elena Udrea, care a facut o escala la Sibiu pentru a se da cu masina in cadrul Raliului Sibiului i-a purtat noroc finlandezului Jarkko Miettinen. Acesta a castigat cea de-a cincea etapa din Campionatul National de Raliuri "Dunlop"
Jarkko Miettinen este marele castigator al Raliului Sibiului

Sfarsitul saptamanii trecute a stat sub semnul spectacolului, cailor putere, a masinilor turate la maxim si, mai ales al vitezei. Cea de-a cincea cincea etapa din Campionatul National de Raliuri „Dunlop", Raliul Sibiului s-a desfasurat vineri si sambata in imprejurimile Sibiului, si le-a oferit impatimitilor un spectacol unic. Dupa opt probe de dificultati diferite, finlandezul Jarkko Miettinen a reusit sa se impuna in fata altor 40 de piloti, scotand cel mai bun timp El a fost urmat in clasamentul general de Szabo Gergo si Bogdan Marisca. Festivitatea de premiere a avut loc sambata seara, in fata Salii Transilvania din Sibiu.

Udrea, la Raliu

O prezenta cu totul exceptionala la acesata etapa a fost ministrul turismului, Elena Udrea. Blonda de la Turism a urcat pe locul copilotului, in masina italianului Marco Tempesta. Evenimentul a avut loc pe celebra proba speciala a competitiei sibiene „Santa", proba neinclusa in acest an in traseul raliului. Msina folosita a fost un Subaru WRX STi N12, de grupa N. La final Udrea a recunoscut ca i-a fost cam frica. „Nu este o experienta usor de trait si, cu siguranta, nu este nici o experienta des intalnita. La un moment dat te gandesti daca mai ajungi la capatul probei. Important este ca am trecut cu bine pe langa stalpi, pe langa copaci si nu ne-am rasturnat in rau. A fost, intr-adevar ceva neobisnuit, mai ales ca am fost pentru prima oara in postura de copilot", a spus doamna ministru. Pe macadam, Udrea s-a intalnit cu un coleg de breasla, Victor Ponta, un vechi participant la raliurile organizate la noi in tara. Doamna ministru a reusit sa treaca peste rivalitatile politice, si si-a incurajat colegul. A fost de rau augur pentru Ponta, care a fost nevoit in cele din urma sa abandonez.

Clasament FIA

1. Jarkko Miettinen/ Mikko Lukka - Mitsbishi EVO 9 - 10 puncte

2. Szabo Gergo/ Kohler Zoltan - Mitsbishi EVO 9 - 8 puncte

3. Marisca Bogdan/ Itu Sebastian - Mitsbishi EVO 9 - 6 puncte

Clasament Grupa N

1. Jarkko Miettinen/ Mikko Lukka - Mitsbishi EVO 9 - 10 puncte

2. Szabo Gergo/ Kohler Zoltan - Mitsbishi EVO 9 - 8 puncte

3. Marisca Bogdan/ Itu Sebastian - Mitsbishi EVO 9 - 6 puncte

Clasament Grupa A

1. Mulner Ernest/ Pop Eugen - - Skoda Fabia RS TDI - 10 puncte

2. Filip Alexandru/ iancu Bogdan - Citroen C2R2 - 8 puncte

3. Enache Marius/ Paunescu Marius - Renault Clio RS - 6 puncte

Clasament Grupa H

1. Badina Eugen/ Badina Aurelian - Subaru Impreza N11 - 10 puncte

2. Berari Catalin/ Sandu Mihai - Mitsubishi EVO 10 - 8 puncte

Sursa: Monitorul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav