Mii de sibieni la Targul de Craciun E-mail
mii de sibieni Evenimentul a fost deschis de cei doi viceprimari ai Sibiului. Andra a susţinut apoi un concert de aproximativ o oră, jucăriile şi bradul au fost principalele atracţii pentru cei mici, târgul va rămâne deschis până în 3 ianuarie.

Deschiderea celei de-a treia ediţii a Târgului de Crăciun a strâns, sâmbătă seara, mii de sibieni care au venit în Piaţa Mare să asculte concertul Andrei şi să se bucure de miniparcul de distracţie.
Chiar înainte de ora 19.00, anunţată pentru concert şi pentru deschiderea Târgului, centrul oraşului s-a umplut de sibienii ieşiţi să se bucure şi de iluminatul festiv, care a fost aprins cu acelaşi prilej.

Cei doi viceprimari, Astrid Fodor şi Gheorghe Popa, au deschis târgul şi au asistat la aprinderea Bradului de Crăciun din Piaţă, după care imediat a urmat concertul Andrei. Strânşi în faţa sau chiar în spatele scenei, sibienii s-au bucurat de concertul de aproape o oră al artistei, care a cântat piese proprii, devenite hituri, dar şi cântece de Crăciun.

Mulţi dintre cei prezenţi în Piaţă au preferat să o asculte pe Andra în timp ce doar admirau sau chiar cumpărau din produsele de sezon ce se vând în cele 70 de căsuţe amenajate în Piaţa Mare: turtă dulce, podoabe pentru brad, jucării, căciuli, fulare, dulciuri şi tot soiul de decoraţiuni.
Principala atracţie pentru cei mici, veniţi şi ei în număr foarte mare, a fost miniparcul de distracţie ce se află chiar în mijlocul pieţei. Trenuleţe, carusel, căluţi, maşinuţe, luminiţe colorate, au făcut deliciul copiilor.
Târgul de Crăciun va fi deschis până în data de 3 ianuarie şi aici vor mai avea loc o serie de concerte ale unor artişti români.

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav