Mii de vizitatori la standul Sibiului de la Stuttgart E-mail
stand sibiu Firme de profil şi turişti din întreaga Europă au vizitat, la finalul lunii trecute, standul Sibiului, din cadrul Târgului Internaţional de Turism de la Stuttgart, Germania. Echipa Biroului de Promovare şi Dezvoltare în Turism din cadrul Primăriei Municipiului Sibiu a distribuit aproximativ 2.800 de materiale, broşuri informative despre Sibiu şi împrejurimi, hărţi, oferte turistice şi culturale, pachete turistice ale agenţiilor de turism, posibilităţi de cazare, Sibiul fiind promovat în cadrul standului României.

Cei care s-au arătat interesaţi de Sibiu au vrut să afle informaţii despre oraş, obiectivele turistice, zona montană, bisericile fortificate, posibilităţile de cazare, închirieri de maşini sau tururi organizate în Transilvania.

"Târgul de Turism de la Stuttgart reprezintă cel mai mare târg cu public din Europa. Târgul a înregistrat peste 205 000 vizitatori, doar în primul weekend estimându-se un număr de 60 000 de vizitatori. Dintre aceştia 75% au fost interesaţi direct de ofertele diverselor destinaţii turistice, iar 42% au fost interesaţi şi de turismul de camping şi caravane", spune Mirela Gligore, purtătorul de cuvânt al Primăriei.

Echipa de promovare a Sibiului le-a oferit celor care au vizitat standul şi broşura „Sibiu. Tânăr din 1191” în română, engleză, franceză şi germană. Următorul târg la care va fi prezent Sibiul va fi cel de la Berlin, care se desfăşoară în perioada 10 - 14 martie, apoi la Bucureşti, între 25 şi 28 martie, la Klagenfurt în perioada15 - 18 aprilie, la Bucureşti în octombrie, în Londra în noiembrie şi la Paris.

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav