Minibursa la cerere pentru consilieri in asigurari E-mail
minibursa la cerere Nouă persoane din 50 au fost selectate, în vederea încadrării pentru un loc de muncă, la sfârşitul minibursei locurilor de muncă pentru consilieri în asigurări, organizată marţi, 18 august, de către BCR Asigurări de viaţă.

Reprezentanţii instituţiei au oferit spre ocupare 15 posturi în domeniul asigurărilor de viaţă, pentru consilieri în asigurări. Criteriile de recrutare ale angajatorului au fost următoarele: absolvenţi de studii superioare, cu experienţă în muncă şi deschidere către domeniul asigurărilor de viaţă. Din cele 50 de persoane prezente la minibursă, doar nouă dintre ele au fost selectate de către angajatori. Acestea vor lua parte la un alt interviu la sediul angajatorului, după care vor urma un curs de pregătire oferit de BCR Asigurări, timp de patru zile.

Minibursa pentru consilieri în asigurări este cea de-a opta minibursă la cerere organizată, în acest an, de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu (AJOFMS) şi a patra în domeniul asigurărilor.

În perioada următoare, agenţia va organiza alte trei burse. Potrivit directorului coordonator al AJOFMS, Gabriela Teodorescu, în 11 septembrie va avea loc Bursa pentru persoanele cu dizabilităţi şi persoanele care părăsesc Sistemul de Protecţie Socială, în 25 septembrie va fi organizată Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi şi, tot în luna octombrie, va avea loc o Bursă pentru unici întreţinători ai familiilor monoparentale.

În judeţul Sibiu există, potrivit datelor oferite de reprezentanţii AJOFMS, aproximativ 200 de locuri de muncă vacante. Dintre acestea, 89 dintre ele sunt în municipiul Sibiu, în Mediaş există trei locuri de muncă vacante, în Avrig 14, Agnita 55, Dumbrăveni 27 şi Cisnădie 1.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav