Modificari Tursib la autobuzele 1 si A10 E-mail
trasee modificate La cererile călătorilor, autobuzul A10 are un nou traseu, prelungit şi prin staţiile de aşteptare SC Compa SA. Acesta este Calea Guşteriţei – Strungului – Henri Coanda – Principatele Unite – Oţelarilor – Macaralei – Calea Guşteriţei.

Această prelungire nu va afecta timpii de aşteptare în staţii şi nu va necesita nici o suplimentare a numărului de autobuze în zonă, spun reprezntanţii primăriei.

Autobuzele de pe traseul 10 intră în cartierul Reşiţa la orele: 7.02, 7.39, 14.22, 15.19.

Modificări în programul de transport Tursib vor avea loc şi pentru traseul 1. Deoarece itinerariul acestuia se suprapune cu traficul greu şi acesta trebuie să ocolească şi strada Rusciorului, autobuzul nu se mai încadrează în graficul de circulaţie. Soluţia este suplimentarea numărului de autobuze, cu păstrarea frecvenţei de trecere prin staţii.

Înformaţiile privind modificările operate se pot obţine: în fiecare staţie până la data de 31 ianuarie, la chioşcurile de vânzare a biletelor, dar şi la telverde: 0800 800 586.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav