Muzeul ASTRA pe Twitter si Facebook E-mail
Muzeul Astra pe twitter Premieră: CNM Astra se promovează pe Twitter şi pe Facebook.

Persoanele interesate de evenimentele organizate de Complexul Naţional Muzeal ASTRA pot găsi informaţiile necesare şi prin intermediul reţelelor de socializare Twitter (http://twitter.com/astramuseum) şi Facebook (http://www.facebook.com/pages/Sibiu/Astra-Museum/175108494786?ref=ts).

“Prin intermediul celor două reţele, vizitatorii pot afla detalii despre expoziţiile de bază sau temporare, despre evenimentele care urmează să fie organizate, despre orarul de vizitare sau mijloacele de transport cu care pot ajunge la muzeu, pot admira secvenţe fotografice de la cele mai recente manifestări sau pot cere alte detalii de care au nevoie înainte de vizitarea muzeului”, au declarat reprezentanţii muzeului sibian.

Cele două conturi sunt actualizate frecvent, astfel încât să reprezinte o posibilitate serioasă de informare. “Ele oferă încă o soluţie pentru toţi cei care cunosc sau doresc să descopere programul cultural-turistic al C.N.M. ASTRA”, mai spun reprezentanţii CNM Astra.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav