Muzeul Brukenthal subiect de benzi desenate E-mail
muzeul brukental Reprezentanţii Muzeului Naţional Brukenthal au tipărit, pentru programele educative din următorul an şcolar, primele două îndrumare pentru clasele I-IV. Acestea cuprind informaţii despre Muzeul de Istorie şi Palatul Brukenthal.

Cele două lucrări sunt primele dintr-o serie pe care reprezentanţii Muzeului Brukenthal intenţionează să o lanseze în perioada următoare. Potrivit şefului secţiei de Comunicare şi Marketing al instituţiei, Dana Hrib, cele două lucrări sunt structurate în aşa măsură încât să asigure desfăşurarea optimă a programului de pedagogie muzeală.

„Îndrumarele conţin două părţi. În prima dintre ele, elevi vor găsi benzi desenate cu muzeul, imagini ce vor putea fi desenate şi exerciţii aplicative, cu aceeaşi tematică. În cea de a doua parte, elevii vor avea un jurnal de vizitare, structurat pe nouă vizite. Elevii vor primi informaţii care corespund expoziţiilor, după care vor avea de rezolvat exerciţii şi chestionare. Îndrumarele pot fi folosite în patru ore de curs, pe parcursul unei luni”, a explicat Dana Hrib.

Cele două lucrări se numesc „O călătorie în timp la Muzeul de Istorie” şi „Poveştile Palatului Brukenthal”. Preţul unui îndrumător este de 5 lei.

Seria de îndrumare va fi lansată în 15 septembrie şi va putea fi folosită de elevi de la 1 octombrie. Pentru anul viitor, Muzeul Naţional Brukenthal doreşte lansarea a altor două lucrări asemănătoare, pentru Muzeul de Istorie Naturală şi Galeria de Artă Românească.

Tot la începutul acestei luni, muzeul sibian a lansat un nou ghid al expoziţiilor din muzeu, ce va putea fi cumpărat cu 20 de lei.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav