Ne imbolnavim pe capete E-mail
Ne imbolnavim pe capetePeste 500 de cazuri noi de infecţii respiratorii acute au fost depistate în ultima săptămână de medicii din judeţ, cele mai multe cazuri la copiii cu vârste între 0 şi 4 ani, potrivit datelor oferite de reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Sibiu.


În cadrul Sistemului de supraveghere de rutină a infecţiilor respiratorii şi a gripei, la nivelul judeţului, de la începutul anului s-au înregistrat 2354 cazuri de infecţii respiratorii acute, cu 527 cazuri în plus faţă de săptămâna precedentă, când au fost semnalate 1827 cazuri, potrivit reprezentanţilor DSP.
Numărul cazurilor de infecţii respiratorii acute din această săptămână se află peste media celor trei săptămâni anterioare.

Pe grupe de vârstă, cele mai multe cazuri s-au înregistrat la grupa 0-4 ani.

Şi numărul pneumoniilor este în continuă creştere, arată datele Direcţiei de Sănătate Publică. În aceastăsăptămână au fost depistate 406 cazuri, cele mai multe la persoanele cu vârste între 30 şi 64 de ani.

În ceea ce priveşte vaccinarea antigripală, în cadrul campaniei naţionale, numărul persoanelor vaccinate este de aproximativ 22.300. peste 87 la sută din dozele de vaccin au fost folosite, anunţăreperzentanţii DSP Sibiu. Vaccinarea sezonieră continuă.


Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav