Nebunie pe motoare E-mail
Nebunie pe motoare 16 rideri au avut curajul să se înscrie la nebuneasca cursă de pe coasta dealului Guşteriţa, care a avut loc sâmbătă. Concursul de hill climbing, organizat de clubul Crazy Bike, s-a terminat târziu, după miezul nopţii, şi l-a avut drept câştigător pe Mircea Gustav, din Mureş.

Niciunul din cei 16 participanţi nu a reuşit să atingă vârful dealului, la 130 de metri, pe motor, în timpul competiţiei de hill climbing, performanţa fiind atinsă doar în timpul antrenamentelor. Printre temerari a fost şi o tânără de doar 19 ani, Sorina Sandu, care a ajuns şi în finală.

Calificările au început la ora 17. Fiecare concurent a parcurs traseul de cinci ori, luându-se în considerare cea mai bună încercare. În finală, puţin înainte de miezul nopţii, au ajuns jumătate, opt concurenţi. Aceştia au trebuit să parcurgă traseul câte doi, în paralel. Fiecare “pereche” a refăcut traseul de patru ori. În finală, cel mai sus a ajuns Mircea Gustav, din Mureş, care a atins 103 metri.
A fost urmat de Paul Frăţilă, din Sibiu, pe locul trei clasându-se Martin Freinademetz, organizatorul raliului hard-enduro Red Bull Romaniacs. Competiţia, care a avut loc pe terasele de nisip ale carierei din Guşteriţa (Năpândoala) a făcut parte din cea de-a 11 ediţie a festivalului moto “Crazy Bike Party”. Astfel, pe lângă concurs, motoriştii veniţi din toată ţara s-au relaxat cu muzică rock şi bere.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav