Negocieri pe baza tichetelor de masa E-mail
Negocieri pe baza tichetelor de masă Angajaţii Spitalului de Psihiatrie Sibiu îşi vor primi tichetele de masă în cel mai scurt timp, spun reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică, dacă rectificarea de buget va aduce spitalului suma de bani necesară acoperirii valorii tichetelor de masă pentru cei aproximativ 400 de angajaţi. În caz contrar, reprezentanţii sindicatelor spun că vor urma demersuri la minister.

 

Deocamdată, problema cadrelor medicale şi a asistentelor spitalului sunt ]n stadiul negocierilor. Potrivit reprezentanţilor DSP Sibiu, problema urmează să se rezolve la nivel de spital, în urma unor negocieri ce vor avea loc zilele viitoare între sindicaliştii spitalului şi reprezentanţii Sanitas. Conform aceleiaşi surse, bugetul existent în acest moment la dispoziţia conducerii spitalului nu este suficient pentru suportarea acestor cheltuieli, drept pentru care este prevăzută o rectificare de buget.

„După rectificare, tichetele de masă vor ajunge la angajaţi retroactiv. Sperăm să rezolvăm problema cât mai repede, astfel ca, în aproximativ o lună, angajaţii să îşi primească tichetele”, spun reprezentanţii DSP Sibiu. În acelaşi timp, vor avea loc negocieri cu Casa de Asigurări de Sănătate a judeţului Sibiu.

Sindicaliştii spun că, în situaţia de faţă, este încălcat acordul semnat de aceştia cu reprezentanţii Ministerului Sănătăţii Publice, la sfârşitul lunii trecute, care prevede păstrarea tuturor drepturilor salariale de anul trecut, printre care se numără şi acordarea de tichete de masă. În urma negocierilor, reprezentanţii Sanitas se vor hotărî dacă vor face sau nu demersuri către Ministerul Sănătăţii Publice.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav