Niciun caz de gripa in luna iunie E-mail
Niciun caz de gripă în luna iunie Nici un caz de gripă nu a fost înregistrat, de la sfârşitul lunii trecute, în judeţul Sibiu, potrivit datelor oferite de reprezentanţii Autorităţii de Sănătate Publică Sibiu (ASPS). S-a constatat, însă, în aceeaşi perioadă, o creştere a cazurilor de infecţii acute a căilor respiratorii superioare (IACRS).

Cazurile de IACRS au cunoscut o uşoară creştere în ultimele zile, potrivit datelor oferite de ASPS. Astfel, în perioada 15-21 iunie a acestui an, în judeţul Sibiu au fost înregistrate 261 de astfel de cazuri, iar pentru 21 de persoane a fost nevoie internarea. Cele mai multe cazuri au fost înregistrate în rândul copiilor cu vârste între 1 şi 4 ani, pentru 15, din cei 86 diagnosticaţi, fiind nevoie de internare în spital.

O uşoară creştere a numărului de îmbolnăviri a fost constatată şi în cazul pneumoniilor şi a brohnopneumoniilor. În ultima săptămână, au fost înregistrate, în total, în judeţul Sibiu, 52 de cazuri, cu 27 de internări, faţă de 53 de cazuri, câte au fost înregistrate în perioada 8-14 iunie. Cei mai afectaţi sunt, şi de această dată, copiii cu vârste între 1 şi 4 ani.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav