Noaptea Cavalerilor de la Medias s-a incheiat cu domnite sexy pline de foc E-mail
Noaptea Cavalerilor de la Medias s-a incheiat cu domnite sexy pline de foc Cu toate că vremea a fost una splendidă, cea de-a doua ediţie a manifestării intitulate “Noaptea Cavalerilor” nu a adus foarte mulţi spectatori, sâmbătă, în Parcul Greweln. Maratonul medieval, care s-a încheiat duminică, în revărsatul zorilor, a inclus spectacole medievale, scenete, jocuri de castel, prezentări de arme, turniruri şi concursuri interactive, cântece şi dansuri de epocă. Tema “vânătorii de vrăjitoare”, prezentate la Mediaş cu câteva săptămâni în urmă a fost readusă din nou, în prim-plan, de către Cavalerii Cetăţii Bârsei.

Spectacolul pirotehnic a fost iarăşi unul de excepţie, acesta concurând doar cu cel oferit în final de “Gladius Dei”. Aceştia din urmă au încântat asistenţa prin jongleriile cu torţe aprinse ale “domniţelor” focoase şi sexy, îmbrăcate sumar şi provocator. Evenimentul a fost programat ceva mai devreme decât anul trecut, tocmai pentru a da posibilitatea Asociaţiei “Ordinul Cavalerilor de Mediaş” să aniverseze un deceniu de activitate pe tărâm artistic şi cultural.

Cu acest prilej au fost conferite mai multe diplome aniversare, între care consilierului local Helmuth Knall pentru susţinerea financiară a activităţii acesteia. Mai trebuie spus că toţi cavalerii prezenţi la Mediaş, din mai multe localităţi din ţară au încercat să recreeze cât mai fidel atmosfera medievală. E de remarcat în primul rând eforturile materiale făcute de aceştia care au declarat că întreaga lor recuzită este una “originală” şi plătită din propriul buzunar. Spre exemplu, săbiile cu care s-au înfruntat cavalerii sunt din oţel de Toledo, achiziţionate din Spania şi Anglia la preţuri de 200-300 euro şi sunt de-a dreptul autentice, cu singura deosebire că acestea nu taie.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav