Noi nume si miscari de trupe in Shopping City Sibiu E-mail
Noi nume si miscări de trupe in Shopping City SibiuDoi mari comercianți de haine, C&A și Kik, ar putea deschide în cursul anului magazine în cadrul Shopping City Sibiu, în timp ce Media Galaxy și Flanco World ar putea fi mutate, tot în interiorul parcului de retail, potrivit unor informații de pe piață.

Speculații pe seama mutărilor care ar putea avea loc în scurt timp în cadrul parcului de retail de la Șelimbăr au apărut încă în urmă cu un an, însă s-au amplificat la începutul acestui an, o dată cu o confirmare venită din partea proprietarilor parcului, fondul britanic ARGO, privitoare la schimbări preconizate pentru viitorul apropiat. Astfel, proprietarii au anunțat intenția de a lega zona Carrefour de ”aripa Real”, în același timp cu lucrări de amenajare a unui cinematograf și o redesenare a intrării în mall. ”Ne focusăm acum să conectăm hipermarketurile Carrefour şi Real, pe reconfigurarea şi extinderea intrării în mall şi extinderea cu un cinematograf multiplex”, arată ultimul comunicat oficial al Argo. Informații neoficiale, venite din mediul economic apropiat parcului de retail, susțin o redesenare mult mai amplă a ”rețetei” de cumpărături, cu apariția unor noi ancore ”de modă” și o redesenare a spațiilor ocupate acum de Media Galaxy și Mobilia.

Cele două ancore noi ar urma să fie, potrivit informațiilor neoficiale, magazinele olandezilor de la C&A și a germanilor de la Kik. Comerciantul C&A, din Olanda, este un gigant în domeniul vânzării hainelor, cu peste 1.000 de magazine deținute la nivel mondial și cu afaceri de circa 6 miliarde euro. Ei au deschis priul magazin în România în 2009, în București și au anunțat la acel moment că vor să se extindă la noi în țară cu o viteză de opt magazine pe an. Au ajuns în acest moment la șapte unități în România, potrivit informațiilor de pe site-ul lor oficial.

Celălalt comerciant așteptat la Sibiu, Kik textilien, este o marcă foarte cunoscută în Germania, cu prețuri accesibile. Pentru moment, nimeni nu a confirmat oficial sosirea celor doi investitori la Sibiu. însă reprezentanți ai proprietarilor parcului de retail de la Sibiu au precizat că vor da în curând detalii publice referitoare la modificările preconizate în structura chiriașilor din Shopping City Sibiu.

Potrivit informațiilor încă neoficiale, C&A și Kik ar urma să ocupe spațiul folosit în acest moment de Media Galaxy. Magazinul de produse electronice ar urma să fie relocat pe spațiul actualului complex Mobilia. Tot în spațiul Mobilia ar urma să se mute și magazinul Flanco, aflat acum la intrare în complexul Carrefour, locul ocupat acum de comerciantul de produse electronice și electrocasnice urmând să fie lăsat liber. Cât despre cei de la Mobilia, ei ar urma să închidă afacerea de la Sibiu, conform speculațiilor. Reperentanții grupului de firme care include Mobilia Company, cei care anunțau în 2007 investiții de 85 milioane euro în complexuri de tip Mobilia în toată țara, nu au putut fi contactați.


Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav