Noi santiere pe strazile din Sibiu E-mail
noi santiere 12 străzi din cartierele Hipodrom, Turnişor, Lazaret şi Guşteriţa vor intra în reparaţii, urmând a fi redeschise în maxim două săptămâni. Totodată, începând de luni, 1 martie, vor demara şi lucrările de plombări iar DPC va începe acţiunea de refacere a defectelor apărute în stratul de uzură pe străzile din municipiu.

„În primă fază vor reîncepe lucrările pe 12 străzi situate în cartierele Hipodrom, Terezian, Lazaret, Turnişor, Trei Stejari şi Guşteriţa. Am rugat constructorii să redeschisă aceste şantiere cât mai curând posibil şi să lucreze într-un ritm susţinut pentru a finaliza lucrările începute în anii precedenţi“, a precizat primarul Sibiului, Klaus Iohannis. Una dintre cele mai importante lucrări începute încă de anul trecut este cea de pe strada Siretului. Astfel, din 1 martie aici se va efectua săpătura generală pentru reabilitarea structurii carosabile şi pietonale.

Timp de şase luni această stradă va fi închisă complet. Totodată, un alt şantier de mare amploare este cel de reabilitare a străzii Rusciorului. Aici, a fost efectuată săpătura generală, iar constructorul Geiger va începe turnarea straturilor rutiere. Societatea deţinătoare a reţelei de gaz va efectua în perioada următoare ultimele lucrări de cuplare la conducta nouă. De asemenea, pe strada Dragalina se va intra la săpătura generală, în timp ce carosabilul pe strada E.A. Bielz a fost adus la stadiul de binder înainte de intrarea în sezonul rece, constructorul Comtram va finaliza în primăvară astfaltarea trotuarelor şi a parcărilor. Şi pe Aleea Călăreţilor constructorul SCA.MO.TER va relua lucrul, pe cel de-al doilea tronson al străzii situat între strada Privighetorii şi strada Ludoş, prin completarea stratului de piatră spartă şi balast. Începând de luni, 1 martie, strada Moldoveanu va fi închisă traficului în întregime pentru realizarea branşamentelor la canalizare în prealabil şi a săpăturii generale, iar pe strada Abrud se vor efectua lucrări de modificare a traseului reţelei de canalizare.

Sursa: infosib
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav