Nu pierdeti facturile de gaz E-mail
Facturile de gaz Pentru că, fără codul de bare, s-ar putea să nu le mai puteţi plăti.

Informaţiile care vin dinspre furnizorul de gaz E.On indică o posibilă închidere a tuturor caseriilor din Sibiu. Asta ar însemna că plăţile se vor putea face doar prin bănci şi diferitele magazine cu sigla Paypoint. Unde, însă, este nevoie de factură şi de codul de bare de pe aceasta. În plus, cei care au ceva de comentat şi de întrebat legat de datele de pe factură, vor trebui să se aşeze la coadă la centrul de relaţii cu clienţii ai companiei de pe strada Someşului, unde, însă, nu se plătesc facturi.

Zvonurile privind închiderea caseriilor E.On vin tocmai din interiorul acestora. În acest moment, doar două din acestea mai funcţionează, pe strada Rusciorului şi în cartierul Vasile Aaron, caseria de pe strada Justiţiei fiind închisă nu cu mult timp în urmă. Informaţii neoficiale venite însă din cadrul companiei arată că, în curând, va rămâne deschisă doar caseria din strada Rusciorului, pentru ca, la un moment dat, să fie închisă şi aceasta.

Rugată să comenteze aceste zvonuri, compania E.On nu a confirmat dar nici infirmat închiderea caseriilor. În răspunsul său evaziv adresat unui nesemnificativ ziar local precum Turnul Sfatului. E.On vorbeşte de o "reorganizare a activităţii din cadrul caseriilor" şi derutează mai mult clienţii care pun la ghişee aceleaşi întrebări adresate de noi companiei. "Ca urmare a diversificării mijloacelor de plată alternative pe care E.ON Gaz România le-a pus la dispoziţia clienţilor săi şi a trendului crescător în ceea ce priveşte numărul clienţilor care optează pentru plata facturilor la gazele naturale prin intermediul acestor mijloace, s-a impus o reorganizare a activităţii din cadrul casieriilor companiei", se arată în răspunsul companiei. Deşi E.On nu a dorit să precizeze care este procentul sibienilor care aleg să plătească facturile la caserii, cozile înregistrate în cea mai mare parte a lunii la ghişee arată că este vorba de un procent important.

Reorganizarea caseriilor companiei de gaz vine în urma unui amplu proces de reorganizare a personalului, proces în urma căruia o parte din angajaţi au ales să plece voluntar sau să se pensioneze. E.On nu a precizat până acum rezultatele acestui proces de reorganizare a personalului din Sibiu şi va face publice datele cel mai probabil în primăvara anului viitor.

Ai factura? Ai 71 de locaţii de plată

"Şi eu unde plătesc acum gazul? Tocmai în Vasile Aaron? Cum să ajung acolo, maică?", întreba, mai ieri, dimineaţă pe la 8 jumătate, o bătrânică obişnuită să se aşeze la coadă, la caseria de pe strada Justiţiei. Dacă zvonurile privind închiderea caseriilor sau reducerea ghişeelor la unul singur pentru tot Sibiul se confirmă, atunci pensionarii care nu îşi pierd codurile de bare vor trebui să creeze cozi în unităţile BRD, la ING şi în magazinele cu semnul Paypoint. Potrivit răspusului E.On, compania pune la dispoziţie "o gamă largă de soluţii de plată". Iar plata prin bănci e perfectă, infailibilă şi fără întârzieri.

În judeţul Sibiu, E.On susţine că are un număr de 71 de locaţii de plată, dintre care 34 de locaţii în municipiul Sibiu. Sunt 18 unităţi BRD – Groupe Société Générale, din care 11 unităţi în municipiul Sibiu, patru unităţi ING Bank, dintre care trei unităţi în municipiul Sibiu, opt unităţi Banca Centrală Cooperatistă Creditcoop, din care o unitate în municipiul Sibiu, 38 puncte de încasare Paypoint, din care 18 puncte de încasare în municipiul Sibiu şi trei puncte de încasare Payzone, din care un punct de încasare în municipiul Sibiu.

Există şi metode mai "avansate" de plată: cu orice card BRD în reţeaua de bancomate ale BRD sau la POS, opţiunea debit direct (plata automată a facturilor direct din contul deschis la BRD sau la băncile participante la debitul direct interbancar). Mai există serviciul de Internet Banking - BRD-NET, prin telefon (prin apelarea serviciului Vocalis), ROBO cash, plata prin virament bancar sau în numerar, la ghişeele BRD sau la comercianţii din toată ţara care afişează însemnele Simplis Facturi şi logo E.ON Gaz România. Se poate utiliza de asemenea cardul Gadget, emis de BRD special pentru plata facturilor. "La plata facturilor prin intermediul celor trei bănci şi a punctelor de încasare Paypoint şi Payzone este necesară prezentarea facturii cu cod de bare precum şi a codului numeric personal", arată E.On, care menţionează că nu sunt comisioane la plata prin aceste puncte.

"Clienţii care au neclarităţi sau probleme privind factura de gaze naturale sunt rugaţi să se adreseze Centrului de Relaţii cu Clienţii al companiei noastre din municipiul Sibiu, str. Someşului nr.11", arată E.ON.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav