Nu va ingramaditi sa consultati brosura PUG 2009 E-mail
Nu va ingramaditi sa consultati brosura PUG 2009 Dacă printr-o coincidenţă s-ar trezi vreo câţiva sibieni să meargă, în acelaşi timp, la Centrul de Informaţii pentru Cetăţeni din cadrul primăriei, să consulte broşura referitoare la Planul Urbanistic General al oraşului, vor trebui să stea la coadă. CIC-ul a primit un singur exemplar iar varianta electronică nu a apărut încă pe site. “Cetăţenii care vor fi interesaţi să consulte broşura vor avea această posibilitate prin intermediul Centrului de Informaţii pentru Cetăţeni (CIC), unde vor găsi suficiente exemplare”, se arăta în comunicatul emis de municIpalitate, săptămâna trecută. Deocamdată, din cele 500 de exemplare care au fost tipărite, numai unul este la dispoziţia sibienilor.

Cei care au acces la internet pot consulta, în schimb, pe site-ul primăriei, planşa şi memoriul general - o lectură ceva mai lungă, dar măcar la îndemâna oricui. Dezbaterea publică referitoare la PUG 2009 va avea loc în sala expoziţională de la parterul primăriei, în data de 15 iulie, de la ora 12.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav