Numere de telefon unice pentru interventii de urgenta EON Gaz E-mail
Numere de telefon unice Consumatorii din orice judeţ, au, de câteva zile, două numere unice pentru a solicita intervenţii de urgenţă la E.On Gaz. Acesta sunt 0265.200.928 sau 0800.800.928, vechile numere de telefon, cu prefix specific fiecărui judeţ, nemaifiind funcţionale.

E.On Gaz a finalizat în toamna anului trecut un proiect de investiţii pentru realizarea unui centru de gestionare a apelurilor de urgenţă şi implementarea a două numere de urgenţă. Astfel, toate sesizările sunt preluate simultan şi transmise către structurile de intervenţie.

Apelurile de urgenţă efectuate la numerele vechi ale dispeceratelor locale E.ON Gaz Distribuţie au fost redirecţionate pentru o perioadă de timp către numerele unice de urgenţă. Actualmente, vechile numere, cu prefix specific fiecărui judeţ, nu mai sunt funcţionale. Pentru preluarea cu operativitate a sesizărilor şi intervenţia promptă în situaţiile de urgenţă, E.ON Gaz Distribuţie roagă consumatorii de gaze naturale să folosească numerele unice de telefon ale centrului pentru apelurile de urgenţă.

Astfel, pentru transmiterea sesizărilor privind posibile scăpări de gaze sau alte evenimente care necesită intervenţia echipelor specializate ale E.ON Gaz Distribuţie, populaţia are la dispoziţie următoarele numere unice de telefon 0265.200.928, număr taxabil cu tarif local din reţeaua Romtelecom şi cu tariful operatorului pentru toate celelalte reţele de telefonie, sau 0800.800.928, număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă.

Centrul de gestionare a apelurilor de urgenţă al E.ON Gaz Distribuţie şi serviciul de dispecerat de urgenţă, funcţionează în regim non-stop şi asigură servicii pentru toţi locuitorii din cele peste 1.000 de localităţi, din cele 20 de judeţe unde funcţionează E.On Gaz.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav