O cursa Tarom care trebuia sa aterizeze pe Aeroportul Sibiu a fost anulata E-mail
O cursă Tarom care trebuia să aterizeze pe Aeroportul Sibiu a fost anulată O cursă Tarom care trebuia să aterizeze, marţi dimineaţă, pe Aeroportul Sibiu, de la Bucureşti, şi să plece apoi spre Munchen a fost anulată din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, fiind ceaţă densă atât la Sibiu, cât şi la Bucureşti.

Pasagerii urmează să fie îndrumaţi către o altă cursă, transmite corespondentul Mediafax. Potrivit reprezentanţilor Aeroportului Sibiu, cursa Tarom pe relaţia Bucureşti – Sibiu, care trebuia să aterizeze la Sibiu marţi dimineaţă, la ora 09.35, a fost anulată. "Cursa nu va mai fi operată din cauza condiţiilor meteorologice de la Bucureşti şi Sibiu, având în vedere că pe ambele aeroporturi este ceaţă. Pasagerii care trebuiau să plece către Munchen din Sibiu vor fi relocaţi către o cursă Lufthransa”, a declarat, corespondentului Mediafax, Iuliana Opriţă, purtător de cuvânt al Aeroportului Sibiu. Potrivit sursei citate, de pe Aeroportul Sibiu a decolat, marţi dimineaţă, fără probleme, o cursă Carpatair către Timişoara, iar următoarele curse sunt programate pentru orele prânzului.


Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav