O Dacie batrana reconditionata de Mitsubishi E-mail
Dacie reconditionata Cele mai prestigioase mărci de automobile din lume îşi expun ultimele modele, în Piaţa Mare din Sibiu, timp de cinci zile, până duminică. “Vedeta” incontestabilă a expoziţiei este un Audi Cabrio, având preţul de catalog de 45.000 de euro.

Însă, cele mai multe priviri sunt atrase tot de “bătrâna” Dacie. Este vorba despre un exemplar “Dacia 1100”, fabricat în februarie 1970, achiziţionat anul trecut, de către reprezentanţa Mitsubishi din România, de la un braşovean. Florin Marian, consilier de vânzări în cadrul respectivei reprezentanţe, a declarat că “maşina a fost recondiţionată în service-urile Sera, aparţinând Mitsubishi, şi a fost scoasă acum, pentru prima oară, la vânzare, în Sibiu, la preţul de 3.500 de euro.

Ineditul constă în faptul că maşina dispune şi de un jurnal de bord, în care proprietarul său ardelean a trecut întregul istoric al celor peste 80.000 de kilometri parcurşi de autoturism. În prezent, în service mai avem şi alte modele «antice» între care un BMW «rechin».” “Dacia 1100”, veche de aproape patru decenii, este deja înmatriculată, combinaţia de litere de pe plăcuţă ducând şi ea cu gandul la vremuri demult apuse.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav