O firma din Zalau reproiecteaza cartierul Resita II E-mail
resita 2 Art Proiect SRL este firma din Zalău, judeţul Sălaj, desemnată de Primăria Sibiu să reproiecteze blocurile de locuinţe sociale din cartierul Reşiţa II.

Firma a participat la licitaţie cu un preţ redus la jumătate faţă de valoarea estimată iniţial, de 168.000 de lei.

După ce Art Proiect va reface proiectul tehnic şi detaliile de execuţie, ar urma licitaţia pentru angajarea unui constructor care să ridice efectiv locuinţele sociale.

Banii pentru aceste locuinţe au fost luaţi împrumut încă din iulie 2006. Nici până acum, însă, cele 10,5 milioane de lei nu au fost cheltuite, deoarece la fiecare licitaţie de execuţie firmele de construcţii cereau sume mai mari pentru efectuarea lucrărilor. Din 2007, Primăria Sibiu a renunţat la a mai organiza licitaţii pentru angajarea unui constructor, motivul fiind legat de preţurile mari practicate pe piaţa construcţiilor.

În urma noilor proceduri demarate, însă, proiectele au fost modificate. Iniţial, intenţiile administraţiei locale vizau construirea a cinci blocuri cu câte 22 de apartamente. Acum, în planuri mai sunt prevăzute doar patru blocuri, cu câte 22 de apartamente fiecare. Fiecare bloc, cu înălţimea maximă de trei etaje, va avea câte două scări, cu câte 11 apartamente. La fiecare nivel sunt prevăzute câte două apartamente cu câte o cameră şi unul cu două camere, excepţie făcând parterul, unde sunt prevăzute doar o garsonieră şi un apartament cu o cameră. Tot la parter va fi amplasată şi centrala termică de scară. Suprafaţa utilă a apartamentelor cu o cameră va fi cuprinsă între 40 şi 46 de mp, iar a celor cu două camere între 57 şi 62 de mp. Perioada de execuţie ar urma să fie de aproximativ 18 luni. Cele patru blocuri sunt prevăzute a fi amplasate pe strada Viitorului, în apropierea celorlalte 216 locuinţe sociale ridicate în ansamblul Reşiţa I, din fondurile Ministerului Lucrărilor Publice.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav