O parte a cartierului Turnisor ramane azi fara apa E-mail
fara apa SC „Apă Canal” SA Sibiu anunţă că miercuri, 23 decembrie 2009, între orele 8,oo – 24,oo, va efectua lucrările de cuplare şi punere sub presiune a magistralei DN 600 care deserveşte o parte a cartierului Turnişor, Zona Industrială Vest şi localităţiile Cristian, Şura Mică şi Ocna Sibiului.

Pentru a putea relua furnizarea la parametrii normali, „Apă Canal” a fost nevoită să înlocuiască aproximativ 200 de metri din magistrala DN 600, în zona străzii Preot Bacca. De la producerea avariei, în data de 15 decembrie 2009, consumatorii deserviţi de magistrala DN 600, au fost alimentaţi, ca urmare a unor manevre şi reglaje în reţea, din alte conducte, astfel încât s-a reuşit furnizarea apei la presiune scăzută pe toată durata lucrărilor de intervenţie.

Pentru a putea reda magistrala în funcţiune, miercuri, 23 decembrie 2009, consumatorii din perimetrul cuprins între străzile E.A. Bieltz, Piaţa Iancu de Hunedoara, Asachi, Metro şi Şoseaua Alba Iulia vor rămâne fără apă în intervalul 8,oo – 24,oo. Rugăm consumatorii să-şi asigure rezervele de apă necesare.

SC „Apă Canal” SA va pune la dispoziţia consumatorilor apă menajeră prin intermediul unei autospeciale ce va staţiona în Piaţa Iancu de Hunedoara. După repunerea conductei sub presiune, toţi clienţii deserviţi de magistrala DN 600 vor avea apă la parametrii normali. Relaţii suplimentare pot fi obţinute la telefon 0269/222.777, telverde 08008.202.202.

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav