O parte din strada Nicolae Iorga deschisa intr-o saptamana E-mail
Strada Nicolae Iorga Primul tronson al străzii Nicolae Iorga, de la bulevardul Vasile Milea şi până la sensul giratoriu, va fi deschis circulaţiei în cel mult o săptămână. Potrivit reprezentanţilor primăriei, turnarea stratului de uzură este planificată pentru zilele de joi şi vineri, 4-5 iunie. “Am fost pe şantier şi lucrările merg foarte bine. Am primit confirmări de la cei de acolo că lucrările vor fi gata într-o săptămână”, a spus primarul Sibiului, Klaus Iohannis.

Lucrări mai au loc pe străzile Litovoi Vodă, Xenopol, Viitorului, Mihail Kogălniceanu, Bielz, Lazaret şi Bulevardul Victoriei.

Potrivit reprezentanşilor primăriei, municipalitatea va începe lucrările pentru creearea noului sens giratoriu la intersecţia cu străzile Săcel, Ion Albabei şi Dragalina.

Au fost, de asemenea, finalizate lucrările de punere sub tensiune a reţelei de alimentare pentru Cartierul Tineretului, în zona caselor deja construite, lucrându-se, în paralel, la reţeaua de telefonie. Au fost finalizate şi probele pentru reţeaua de apă pe Aleea Călăreţilor.


Municipalitatea anunţă şi începerea lucrărilor pentru construirea adăpostului pentru câinii fără stăpân, din 14 mai. În acest moment, potrivit informaţiilor oferite de reprezentanţii primăriei, se lucrează la turnarea fundaţiei adăpostului. Valoarea totală a contractului este de aproximativ 922 de milioane de lei, fără TVA, termenul de execuţie fiind de şase luni de la data începerii lucrărilor.


Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav