O poveste pentru adulti de Emil Brumaru si Veronica Niculescu E-mail
O poveste pentru adulti Basmul Prinţesei Repede-Repede. O poveste pentru adulţi (Polirom, 2009). Ilustraţii de Mircia Dumitrescu, ediţie cartonată

Poetul Emil Brumaru se va afla la Sibiu, vineri, 23 octombrie, pentru a-şi lansa volumul Basmul Prinţesei Repede-Repede, alături de coautoarea Veronica D. Niculescu. Evenimentul va avea loc la ora 18.00, la Librăria Humanitas. Emil Brumaru va participa la o seară de poezie, alături de Mihail Vakulovski, Şerban Axinte, Ştefan Manasia.

Lansarea va avea loc în cadrul celei de-a şasea ediţii a „Colocviilor revistei Transilvania”, desfăşurată în perioada 22 - 24 octombrie, cu sprijinul Centrului Interetnic Transilvania.

Volumul evocă drumul Piticului Bun către aleasa inimii sale, Prinţesa Repede-Repede, aventurile prin care trece acesta împreună cu prietenii săi, precum şi asteptarea domniţei, nerăbdătoare să-şi îmbrăţiseze iubitul. Textul este o combinaţie între proza semnată de Veronica D. Niculescu şi versurile lui Emil Brumaru.

La Editura Polirom, Emil Brumaru a mai publicat Cerşetorul de cafea. Scrisori către Lucian Raicu (2004), Dumnezeu se uită la noi cu binoclul (2006), Opere I. Julien Ospitalierul (2009) şi Opere II. Submarinul erotic (2009). Este laureat al Premiului naţional de poezie „Mihai Eminescu” (2001) pentru Opera Omnia. Poemele sale au fost incluse în antologii din România, Germania, Franţa, Anglia.

Veronica D. Niculescu a publicat în 2008 volumul de proză Orchestra portocalie. Pentru Editura Polirom a tradus romanele Ochiul (2008), Disperare (2009) şi Rege, damă, valet de Vladimir Nabokov.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav