O sibianca la Miss Europe and World Junior 2009 E-mail
O sibianca la miss Frumusetea se imbina perfect cu inteligenta. Asa am putea-o descrie pe Alexandra Petria, sibianca ce va reprezenta Romania la Miss Europe and World-Junior 2009, consursul international de frumusete si abilitati de comunicare. Evenimentul va avea loc in Ungaria si Cehia, timp de aproape trei saptamani.

Sibianca Alexandra Petria va reprezenta Romania la unul dintre cele mai mari concursuri de frumusete si abilitati de comunicare din lume, la Miss Europe and World-Junior, editia 2009. Manifestarea, care a inceput ieri, isi va desemna castigatoarea in marea finala de la Praga, in data de 26 septembrie. Pana atunci, toate concurentele vor participa la diferite workshopuri in Cehia si Ungaria. La eveniment iau parte peste 40 de tari din toata lumea, fiecare echipa fiind alcatuita din finalista tarii respective si o tanara care va participa la concurs, in cazul in care reprezentanta tarii respective nu poate participa.

Pe ritmuri de step

Sibiul va fi prezent in Europa prin Alexandra Petria, o fermecatoare tanara in varsta de 21 de ani. Ea va pleca astazi in Cehia pentru a incepe pregatirile pentru concurs. Alexandra se va afla printre finalistele care, timp de doua saptamani vor participa la pregari in Cehia si Ungaria. Pentru ca acest eveniment nu este dedicat doar frumusetii, ci si diferitelor abilitati, Alexandra va sustine, printre altele, si o proba de step, in speranta ca va cuceri juriul, si va fi desemnata castigatoare. „Imi doresc, de la acest concurs, sa iau locul intai, normal. Dar important este sa ma si distrez. Am mai participat la asemenea concursuri. O sa am si o proba de step", spune Alexandra Petria, cea care reprezinta Romania la Miss Europe and World-Junior 2009.

Cariera in modelling

Alexandra este model al agentiei 4Image. Nascuta in anul 1987, pe langa cariera in modelling, tanara urmeaza si cursurile Facultatii de Medicina si Farmacie „Papilu Ilarian" din Sibiu. In afara de Miss Romania, pentru Miss Europe & World Junior de anul acesta, Alexandra a mai castigat Miss Romania Global Beauty Queen (China, 2009), Miss Total-Maxim Magazine (2007), Miss Ardeal - Antena 1 (2003), Miss Intercontinental, Miss Turism si Miss Globe. De asemenea, a imbracat la diferite prezentari vestimentatii ale Irinei Schrotter, Catalin Botezatu, Oana Savescu, Eva Neagoe, I. D. Sarierri, Pierra, Triumph, Dada si Zara.

Sursa: Monitorul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav