O sibianca la Miss World junior E-mail
O sibianca la miss world junior Sibianca Alexandra Delia Petria a reprezentat Romania la concursul international de frumusete Miss Europe & World -Junior alias Princess of the World, concurs ce a avut loc in Praga, Cehia, in perioada 25-26 septembrie 2009.
Alexandra Delia Petria a reprezentat Sibiul cu demnitate la Miss Europe & World - Junior

Are doar 21 de ani si este model de peste sase ani. In prezent este studenta la facultatea de Medicina Victor Papillan, a Universitatii „Lucian Blaga" din Sibiu. Face parte din agentia „4Image" si se mandreste cu un palmares international absolut impresionant. Printre reusitele tinerei se numara Miss Romania Global Beauty Queen (China, 2008), Miss Total (2007), Miss Ardeal Romania (2005), participari la Miss Intercontinental, Miss Turism and Miss Globe, Bucharest Fashion Week, pictoriale in diverse reviste sau prezentari pentru renumiti creatori de moda. In ceea ce priveste hostingul si promovarea, tanara si-a inscris in Palmares numele unor telviziuni cunoscute, dar si a unor marci de masini celebre.

Aleasa si sustinuta la Iasi

In urma preselectiei organizate de catre agentia „Image", din Iasi, din vara acestui an, Alexandra Delia Petria a fost aleasa castigatoarea castingului national. Criteriile organizatoriilor au urmarit atat aspectul fizic placut, cat si decenta, diplomatia si abilitatile de comunicare. Organizatorii evenimentului s-au aratat foarte optimisti in privinta sanselor de reusita ale Alexandrei. „Miss Romania 2007, Alexandra Iacob, din Iasi a castigat Miss Europe & World Junior in 2005, iar Alexandra Petria are mari sanse in finala", declara atunci orgnizatorul concursului din Romania, Calin Buzea. Din pacate insa, planurile de acasa ale Alexandrei nu s-au potrivit cu cele din Praga. Frunoasa sibianca nu a reusit sa urce pe podium.

Concurenta acerba

In cadrul Miss Europe & World - Junior au participat, in acest an, reprezentantele a 40 de tari din Europa, SUA, America de Sud, Asia si Africa. Pregatirea finalistelor a inceput din data de 15 septembrie, in Praga, dupa care au urmat patru zile de promovare, si un concurs „Miss Talent" in Budapesta, Ungaria, iar gala finala s-a desfasurat pe 26 septembrie la Praga, Cehia in Hotelul Praga.

Clasament final

Castigatoarele concursului de frumusete au fost desemnate pe data de 26 septembrie 2009, in cadrul galei finale organizate la Top Hotel Praga. Organizator a fost Agentia Portal Media. Astfel, locul I a fost castigat de Miss Nicaragua, locul II, de Miss Malta si locul III a fost ocupat Miss Africa de Sud.

Sursa: Monitorul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav