O tanara din Sibiu a castigat Premiul Rehau 2009 E-mail
O tânără din Sibiu a câştigat Premiul Rehau Pentru lucrarea sa, sibianca a primit 1.500 euro, alte cinci studente au primit premii de merit în valoarea totală de 1.500 euro

O tânără absolventă a Facultăţii de Ştiinţe Economice, născută la Sibiu, a primit ieri, în cadrul unui eveniment ce a avut loc la Primăria MunicipiuluI Sibiu, premiul Rehau, fiind selectată dintre cei mai buni absolvenţi de studii economice din România.
Pentru lucrarea sa de diplomă, "Comunicarea integrată în marketing. Studiu aplicat la Jolidon SRL", Andreea Tacoi a primit premiul I, în valoare de 1.500 euro, iar alte cinci absolvente ale facultăţilor economice din ţară au primit premii de merit, în valoare de câte 300 euro, aceasta fiind cea de-a şasea ediţie a Premiilor Rehau.

Lucrările de diplomă, de licenţă şi de dizertaţie, elaborate în 2009, de absolvenţi ai facultăţilor economice din România, evaluate cu calificativul „ foarte bine“ de către comisiile facultăţilor, au fost jurizate de prof. univ. dr. Nicolae-Alexandru P o p, decanul Facultăţii de Ştiinţe Economice, Academia de Studii Economice, Bucureşti, lector dr. ing. Mihaela D r ă g a n şi prof. univ. dr. Dumitru M a t i ş, preşedintele juriului şi decanul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj, prof. univ. dr. Dorin L i x ă n d r o i u , decanul Universităţii Transilvania Braşov, ing. Emil Ioan P o p, director general REHAU România, dr. Peter N a d i g, CEO REHAU pentru Regiunea Europa de Sud-Est, iar primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a fost preşedintele de onoare al juriului.

"La început, domnul Nadig m-a invitat să încercăm să instaurăm o tradiţie printr-un premiu Rehau care se va decerna la Sibiu. Cred că am reuşit", a declarat primarul Sibiului, Klaus Iohannis.
Membrii juriului au vorbit despre faptul că intenţia acestor premii este să recompenseze inovaţia, să promoveze activitatea de cercetare, iar Rehau a reuşit să păstreze tradiţia acestor premii chiar şi în an de criză şi în condiţiile în care şi-a restrâns activitatea.
În domeniul soluţiilor pe bază de polimeri, REHAU este lider internaţional în domeniile construcţii, sisteme de ferestre şi faţade, tehnica instalaţiilor sanitare şi termice de infrastructură.

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav