O treime din sibieni nu au ajuns la finante E-mail
O treime din sibieni nu au ajuns la finanteDeşi doar 70 la sută dintre sibieni au depus la timp declaraţiile de venit, potrivit reprezentanţilor Direcţiei Generale a Finanţelor Publice a Judeţului Sibiu (DGFP), numărul acestora a crescut cu 25 la sută faţă de anul trecut.

 

13.964 de contribuabili, persoane fizice, din totalul de 19.949 de persoane, câte se află în evidenţele DGFP a judeţului Sibiu, au depus în termeni legali declaraţiile de venit pe anul 2008. Conform aceleiaşi surse, numărul persoanelor, care au depus cererile până la data de 15 mai, a crescut, faţă de anul trecut, cu un sfert.


Au fost aşteptaţi la ghişeele instituţiei persoanele care au desfăşurat activităţi independente şi au obţinut venituri comerciale, în urma exercitării unor profesii libere, cei care au obţinut venituri prin drepturi de proprietate individuală sau venituri din activităţi independente scutite la plata impozitului pe venit. De asemenea, cei care au obţinut venituri prin cedarea folosinţei bunurilor, din activităţi agricole impuse în sistem real sau câştiguri din transferul titlurilor de valoare.

Nedepunerea declaraţiei de venit se sancţionează cu amendă contravenţională de la 10 lei la 100 lei, în conformitate cu prevederile Codului de procedură fiscală.


Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav