Ocoliti strada Argesului si Lomonosov si strada Lunga si Gladiolelor E-mail
ocoliti UItima stradă răpusă sub asediul craterelor de după dezgheţ, în municipiul Sibiu, este strada Argeşului.

Tranzitată de traficul greu, în numai două zile, pe o porţiune de câteva zeci de metri, în dreptul Parcului Sub Arini, asfaltul străzii s-a măcinat adânc, lăsând loc enervantelor gropi. TIR-urile aflate în tranzit sunt nevoite, de multe ori, să treacă de pe un sens pe altul de mers, creând blocaje în trafic. „Din păcate, aşa este, au apărut iarăşi gropi. Vom interveni, în aceste zone, cu asfaltări la rece, soluţii provizorii. Lucrările mai ample vor începe după încălzirea vremii. Atunci vor fi frezate în întregime anumite porţiuni”, spune Virgil Popa, viceprimar al Sibiului. În zonă au mai apărut gropi de dimensiuni mai mici şi la începutul acestui an, gropi care au fost plombate, apoi, prin „asfaltare la rece”.

Strada Argeşului cu proaspetele gropi se alătură altor străzi pe care şoferii nu circulă deloc confortabil. Printre cele mai recente din această categorie face parte şi Lomonosov, scurta stradă ce face legătura între Şcoala de Înot şi Calea Dumbrăvii. Strada Lungă este o veche „cunoştinţă” a şoferilor, iar mai nou şi Gladiolelor - strada pe care este deviat traficul greu odată cu închiderea străzii Rusciorului – a devenit greu de traversat.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav